‘Jo Crec’, el primer documental del món en 3D sobre el Credo catòlic

Global3DSolutions, una productora de cinema catalana, especialitzada en produccions en 3D i en cinema religiós, ha finalitzat la producció de “Jo Crec”, el primer documental del món en 3D sobre el Credo catòlic. Un documental en el que en Joan Pera, Tomàs Molina, Pilarín Bayès, David Jou, Francesc Torralba, Armand Puig, Picanyol, Paulino Castellsi fins a una cinquantena de testimonis actuals ens expliquen en què creuen i per què.

Aquesta producció ha estat reconeguda en diversos festivals i certamens, nacionals i internacionals, com la IX Mostra de Cinema Espiritual de Barcelona, el Festival de Curtmetratges en 3D de Grenoble i, més recentment, el Festival Internacional de Cinema Catòlic de Roma, “Mirabile Dictu”, on ha estat finalista a la categoria de millor documental, entre 2000 produccions de tot el món.

“Jo Crec” es va estrenar amb gran èxit el passat 10 de juny al Cinema Comèdia, amb l’assistència de 500 persones.

A causa de l’interès suscitat, i al fet que es van esgotar les entrades en la darrera projecció, us volem anunciar un nou passi de “Jo Crec” al cinema Comèdia de Barcelona, el proper dijous, 18 de juliol, a les 20.30 hores. El passi serà en 3D.

Les entrades seran a preus populars (Adults: 6 euros; Majors 65 anys i Famílies nombroses: 4 euros.).

La venda d’entrades es realitza a la taquilla del Cine Comèdia (Gran Via, cantonada Passeig de Gràcia), o bé a www.ticketmaster.es

Per a qualsevol dubte poden adreçar-se a info@jocrec.net – telèfon 600.697.222 –www.jocrec.net

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha