Sobre la llei de drets de les persones GLBT (gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals). Arguments 3

Entreu a l’espai "Escó 136" de la web del Parlament de Catalunyawww.parlament.cat/web/participacio/esco-136/debat?p_id=PLGTBifes arribar la teva opinió sobre e projecte de llei de privilegis de les persones GLBT(gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals).Adjunt trobaràs una nota jurídica per a que coneguis millor el contingut d’aquest projecte de llei.

Com puc fer arribar la meva opinió:

1) Dóna’t d’alta com a "soci" del Parlament (introduint adreça electrònica, nom i cognoms, i altres dades generals). Si ja has fet algun comentari, pots passar directament al punt 3.

2) Confirma l’e-mail que t’envien.

3) I ja pots fer la teva aportació:

– Selecciona "Participació" en el menú de dalt a la dreta.

– Selecciona l’opció "Escó 136".

– En el quadre "Debats actius" buscar "Proposició de llei dels drets de les persones gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals i per l’eradicació de l’homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia" (és la última).

Aquí tens més idees per facilitar el teu escrit:

– La llei pretén envair específicament totes les àrees de la vida sociali específicament també en l’àmbit privat. És en aquest sentit una llei totalitzadora i que pretén intervenir en la vida privada de les persones.

– Entra en conflicte directe amb el relat i pràctiques de les confessions religioses. Per exemple el “Incompliment de les mesures d’acció positiva legalment establertes: accions i omissions que incompleixin les mesures d’acció positiva que hagin estat legalment establertes”. Negar el matrimoni religiós a uns homosexuals significarà un incompliment d’aquesta mena.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha