49 Jornades de Qüestions Pastoral de Castelldaura: “On hi ha caritat, allí hi ha Déu”

Els dies 21 i 22 de gener de 2014, a l’Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona (c/ Diputació, 231) es realitzaran les 49 Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura, organitzades pel Centre Sacerdotal Rosselló, amb el suport de AFEC i la Facultat de Teologia de Catalunya.

El lema d’enguany és "On hi ha caritat, allí hi ha Déu". En la inauguració de les jornades intervindran el Cardenal arquebisbe de Barcelona, Card. Lluís Martínez Sistach, el degà de la Facultat de Teologia, Dr. Armand Puig, i el vicari de la Prelatura de l’Opus Dei a Catalunya, Dr. Antoni Pujals. A continuació s’oferiran dues conferències a càrrec del Card . Robert Sarah, president del Pontifici Consell Cor Unum, i l’altra a càrrec de Mn. Joan Galtés, historiador i vicari episcopal de l’arquebisbat de Barcelona. Es tancarà la jornada amb una taula rodona amb el Sr. Jaume Castro, Sra. Carme Borbonès i Sr. Josep Masabeu.
Dimecres 22 s’oferiran tres conferències més a càrrec del Dr. Joan Costa, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, Sr. Alfred Pastor, professor de l’IESE, i P. José Medina, autor del llibre "Francisco, el Papa de todos". Es tancaran les jornades aquest mateix dia amb un dinar amb tots els assistents.
Més informació i inscripcions aquí .

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha