marsingular single s-category-alertes s-category-informacions s-author-none">

Ajuda’ns a felicitar el Nadal

Aquesta és la campanya que durem a terme a partir del 12 de desembre amb 2.500 grans cartells de 1,5m. x 1m. a les columnes anunciadores de Barcelona. Volem portar així al carrer, a la gent el sentit d’aquestes festes.

 

Aquesta acció, si bé independent, és el preludi de la gran acció de comunicació publicitària que volem endegar passat festes per propiciar el diàleg amb els batejats no practicants, el “Retorn dels Batejats”. Aquesta acció serà presentada als membres d’e-Cristians que assisteixin avui, 1 de desembre a les 19:15h. a la nostra seu, tal com us hem anat informant.

 

Per fer la campanya del Nadal necessitem 2.700€, una xifra petita però que necessita ser coberta. Ajudeu-nos amb la vostra aportació. Podeu fer l’ingrès al c/c. d’e-Cristians del BBVA:

ES53-0182-0171-8302-0153-7577

 

Com sempre, informarem el resultat de les aportacions econòmiques.

 

Us convido també a que aprofiteu les festes i feu un nou soci (descarregar butlleta per fer-se soci). Aquesta és una necessitat vital, el nostre fonament, la nostra força. Ara, aquest Nadal, és un bon moment per fer-ho aprofitant els moments de relació, els contactes amb els amics i la família. La passivitat avui i aquí és el gran pecat dels catòlics. Enteneu-me, ja sé que feu molt per mantenir a la família i vetllar per la seva unió, i que assoliu molts compromisos solidaris. Però la solidaritat a la que estem cridats no es complirà si acaba desapareixent tota memòria, tot significat de Jesucrist i de la seva Església al nostre país. I això és el que està succeint més enllà de les quatre parets de la parròquia.

 

Si ens comportem com sal, llum i ferment del món, camviarem les coses. Però la sal sala, la llum es fa veure, i el ferment actua. Participa, col·labora, no passis de llarg. Poc és molt i molt és decisiu.

 

Gràcies com sempre.

 

 

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha