Assemblea anual d’e-cristians. Un magnífic resultat

Assemblea anual d’e-cristians. Un magnífic resultatEl dissabte 15 de gener es va celebrar l’Assemblea anual d’e-cristians. La intervenció inicial va córrer a càrrec de l’Excm. i Rvdm. Sr. Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa, que va introduir els principis de reflexió i guia pastoral del paper dels laics cristians. La clausura va córrer a càrrec de l’Emm. i Rvdm. Sr. Lluís Martínez Sistach, cardenal arquebisbe de Barcelona.

A l’ordre del dia, a més del rendiment de comptes i de l’informe de les activitats realitzades, hi van haver dues intervencions a càrrec del Sr. Manel Silva, advocat de l’Estat i membre del Consell d’Estat, i del Sr. Emiliano Jiménez, secretari de la Fundació Abat Oliba i soci de l’Associació Catòlica de Propagandistes, amb el títol “Reflexions sobre el paper d’e-cristians davant les nous escenaris polítics”. Es va procedir per part del president, Sr. Josep Miró i Ardèvol, a exposar les línies d’actuació pel 2011 que van ser sotmeses a un ampli debat abans de la seva aprovació.

El president va remarcar que la nostra activitat d’enguany comença en un punt fort com és el sopar del Xè. Aniversari d’e-cristians el dijous 24 de febrer de 2011 a les 20:45h. a l’Hotel Barceló Sants (Pl. dels Països Catalans, s/n., Estació de Sants, Barcelona). Aquest sopar només serà un èxit si tots els socis i simpatitzants es mobilitzen per acudir-hi.

Finalment es va procedir a l’elecció parcial de membres de la Comissió Executiva i del Secretariat General.

 

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha