Aportacions a la campanya de benvinguda al Sant Pare

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Hem començat la primera fase de la campanya de benvinguda a Benet XVI a Barcelona. Volem dur el seu gest de visitar-nos al carrer, a la via pública, més enllà de l’interior de les nostres esglésies. Barcelona ha de saber que estem agraïts per la seva presència, que l’estimem i li donem la benvinguda.

La primera fase es fonamenta en la col·locació durant 15 dies de 2.000 primers cartells de grans dimensions (1 x 1,40 m.) a 200 punts estratègics de la ciutat per tal de garantir un bon nivell de renovació dels mateixos i per tant de presència continuada. Aquesta primera fase té com a objectiu moure a l’interès. D’aquí que el text del cartell comporti un punt d’intriga:

Signem el cartell perquè no volem que sigui d’autoria desconeguda, però sense cercar protagonisme.

Aquesta primera fase té un cost de 2.370,03 euros i encara no està coberta.

La segona fase serà explícita, més gran i costosa. Es durà a terme a l’octubre, però hem de contractar-la ja. En principi està previst una imatge gràfica de Benet XVI, de Barcelona i la frase “Benvinguda Benet XVI” als autobusos de Barcelona.

També estan previstes aquestes accions: penjar cartells a les botigues, enganxar cartells oficials i distribució de balconeres.

Aquesta segona fase té un cost de 12.630 euros.

En total necessitem 15.000 euros. Sese el teu ajut no serà possible la campanya. Poc o molt et demanem que hi contribueixis: 10, 50, 100, 1.000 euros. Tu saps el que pots fer.

Fer l’aportació és molt senzill:

  • O al número de compte corrent: BBVA-0182-0171-83-0201537577

T’agraeixo la teva atenció i ajut. Amb ell contribuirem a la benvinguda a Benet XVI.

Afectuosament,

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha