En Josep Miró et fa una petició

e-cristians, quan l’ocasió ho reclama, actua també en el pla jurídic, en el de la justícia. No en fem un ús habitual; no ens agrada judicialitzar els temes, però sí quan valorem que és la única opció possible, quan és una necessitat. L’exemple més evident d’aquesta línia d’actuació és l’èxit assolit en el cas del Doctor Morín -que sigui dit de pas se celebrarà el seu judici l’any en curs-. Una de les raons que també limiten aquesta acció és el cost econòmic. En ocasions rebem suggeriment o peticions per actuar en el terreny jurídic però no podem fer-ho perquè sempre representa un cost tant si es guanya com si es perd. I aquest és el cas que ens ocupa i el que centra la meva petició:

En el seu moment vam presentar un recurs contra la normativa de la Generalitat que regulava l’Educació per a la Ciutadania a les escoles de Catalunya. Vam perdre en primera instància i vam acabar recorrent al Tribunal Suprem. El resultat final és que hem perdut el cas i ens toca pagar les costes que l’advocat de l’estat estableix en 2.800 euros.

No disposem d’aquesta xifra i hem de pagar-la amb urgència. És per això que et formulo la petició de que contribueixis amb la quantitat que puguis, més petita o més gran. Tota ajuda anirà bé. L’esforç d’e-cristians es basa en la col·laboració de tots i és per això que m’atreveixo a molestar-te amb aquesta petició.

Si vols col·laborar pots fer el teu ingrés al número de compte corrent d’e-cristians: BBVA 0182-0171-83-0201537577

Una vegada més gràcies per la teva col·laboració. Rep una cordial salutació.

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha