Calendari de reunions de setembre de Cristianisme Social, moviment social cristià d’alliberament

La properaREUNIÓ GENERALde Cristianisme Social, moviment social cristià d’alliberament serà el dilluns, 16 de setembre a les 19:15h. al carrer Dr. Francesc Darder, 16, baixos de Barcelona.Es prega confirmació a secretaria@e-cristians.net o 93.206.08.83

REUNIONS DELS GRUPS DE TREBALL

Si encara no t’has apuntat a cap grup de treball, encara estàs a temps de fer-ho assistint a la reunió de la comissió o comissions que més t’interessin. Pots confirmar la teva assistència a qualsevol de les reunions a secretaria@e-cristians.net o 93.206.08.83:

– Comissió"Projecte de política pública integral per afavorir la funció econòmica i social de la família en el desenvolupament i en relació a la natalitat i el sistema públic de pensions".La reunió serà eldijous, 12 de setembre a les 14:15h. al c/ Dr. Francesc Darder, 16, bxs. de Barcelona.

– Comissió"Mesures per transformar les causes de la crisi moral que està en l’arrel de la crisi social i econòmica: el projecte antropològic que comporta construir una nova societat. La necessitat d’un projecte cultural que l’emmarqui, fonamentat en la doctrina social de l’església a fi de superar l’hegemonia de la cultura de la desvinculació".La reunió serà eldimecres 18 de setembre a les 18h. al c/ Roger de Llúria, 13 de Barcelona (deu de Cristianisme i Justícia).

– Comissió"Projecte de Polítiques Públiques". La reunió serà el dijous12 de setembre a les 19:30h. al c/ Dr. Francesc Darder, 16, bxs. de Barcelona.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha