Contribueix i col·labora amb el Programa Barris Solidaris

Hem posat en marxa un innovador programa dirigit a ajudar a aquelles parròquies i entitats que estan duent a terme activitats de solidaritat amb les persones en barris que tenen condicions de vida particularment difícils. És el Programa de Barris Solidaris que té com a finalitat canalitzar recursos, ajuts des de barris més benestants a projectes concrets de barris receptors. Per fer-ho partim sempre de la gent que ja hi treballa i d’acord amb ells decicim projectes mal coberts o que senzillament no s’han pogut dur a terme malgrat la seva necessitat i ens encarreguem de formalitzar-los i promoure’ls per aconseguir el finançament i els recursos personals necessaris. Duem a terme aquests projectes fent servir en la mesura que és possible a persones dels propis barris i busquem enfortir el seu capital social i alhora establim una corrent de solidaritat molt concreta entre famílies, empreses, entitats que ajuden a aquells que són receptors del recolzament.

Hem començat amb tres programes a Barcelona i a Terrassa. Trobaràs àmplia informació aquí.

Et demanem la teva aportació econòmica, petita o gran, que és en definitiva el que fa viable el projecte. I també en aquells casos que és possible la teva col·laboració personal. En aquest moment, per exemple, necessitem experts en millorar les condicions ocupacionals de joves per fer algunes sessions de manera totalment desinteressada.

Aquest programa de Barris Solidaris junt amb l’altre de Cristianisme Social-moviment social cristià d’alliberament, són els dos grans eixos en els que e-Cristians va acordar en la seva assemblea anual com a resposta prioritària a l’emergència que viu la nostra societat com a conseqüència de la Gran Crisi. Alhora constatem que el que ens vam porposar encaixa d’una manera molt bona amb l’impuls que està donant el Papa Francesc a l’Església.

Actua i ajuda!

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha