Xavier Trias accepta: la festa major de Barcelona dedicada a Santa Eulàlia utilitzarà el seu nom original

Xavier Trias, alcalde de Barcelona, acepta la petició de la campanya de missatges promoguda des d’E-Cristians perquè la festa major de Barcelona dedicada a Santa Eulàlia utilitzi aquest nom en la publicitat anunciadora i no el de "Laia" que venia utilitzant des de feia dècades.

El missatge de l’alcalde Trias és el següent:

"He rebut la seva petició que els cartells i banderoles de la Festa Major de Barcelona del 12 de febrer es dediquin a Santa Eulàlia, i no a la Laia.

Les Festes de Santa Eulàlia són una cita ineludible del calendari festiu de Barcelona que compta amb una gran tradició i història. La nostra ciutat hi llueix el seu imaginari festiu i la cultura popular i tradicional n’és protagonista.

Santa Eulàlia és Patrona de Barcelona i un dels símbols de les llibertats de la nostra ciutat. Des de fa uns anys, la Laia és també la festa dels més menuts, un homenatge als nens i les nenes de la ciutat que representen tot el nostre futur. Així s’ha reflectit en els cartells i banderoles dels darrers anys.

No obstant, des de l’Ajuntament pensem que, més enllà que el contingut del programa s’adreci de manera especial als nens i les nenes, els elements publicitaris d’aquest esdeveniment han de fer referència a les Festes pel seu nom, és a dir, Santa Eulàlia. De fet, la darrera edició ja incloïa aquesta referència, i per l’any vinent, com vostè demana, hem previst treure l’apel·latiu la Laia i només anomenar-les Festes de Santa Eulàlia".

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha