Barris Solidaris organitza un concert solidari per seguir creant ponts d’ajuda entre barris

La iniciativa Barris Solidaris, ha organitzat un concert solidaris per recollir fons per als seus projectes d’ajuda i col·laboració entre barris. La iniciativa compta amb el tenor Jordi Cortada i el pianista Manel Ruiz que oferiran un concert líric solidari al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, que cedeix els seus espais per a l’esdeveniment.
Barris Solidaris, que va estar recentment a la Fira de Nadal del barri de classe alta barceloní de Pedralbes per recollir fons, organitza i incentiva les estructures perquè aquest i altres barris amb rendes altes ajudin a través de la seva solidaritat a altres barris de la mateixa ciutat que per les característiques dels veïns que hi viuen han patit de forma més severa la crisi.
El concert tindrà lloc el proper dimarts, 17 de desembre a les 20.00h a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports a Barcelona (Vergós, 16). Els organitzadors demanen que els interessats en assistir reservin la seva plaça a través d’aquest formulari, ja que l’espai és limitat.
Barris Solidaris aspira a ser la iniciativa social d’ajuda que arriba allà on els serveis públics o la solidaritat social (Càritas, Creu Roja, etc) no estan arribant per culta d’una crisi que obre noves esquerdes d’exclusió social i pobresa en persones i col·lectius. Tot això a través d’estructures de solidaritat entre barris, cosa inèdita fins ara.
D’aquesta manera, Barris Solidaris organitza entitats i residents de barris acomodats perquè assisteixin a persones que viuen en barris amb necessitats definides amb la pròpia participació de les entitats del barri donant i del barri receptor.
El programa contempla diferents projectes de solidaritat dirigits a diversos persones o col·lectius necessitats, especialment afectats per la crisi en diferents llocs de la ciutat. En l’actualitat s’ha iniciat amb tres projectes concrets anomenats "Lucas", "Alexis" i " Maria". A aquests projectes se sumaran nous a mesura que l’èxit de la iniciativa vagi creixent i es compleixin els objectius marcats.
Tres projectes, tres llums d’esperança
"Lucas" té com a objectiu promocionar l’educació infantil i donar suport a la família treballadora, actualment es desenvolupa al barri de la Guineueta de Barcelona. "Alexis" desenvolupa un club de lideratge per a joves que forma de manera integral a joves "nini" sense futur, es desenvolupa en un barri perifèric de Terrassa. Finalment , "Maria" distribueix aliments i dóna suport social, actualment s’està desenvolupant al barri de la Guineueta.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha