La Sociedad Desvinculada, el nou llibre de Josep Miró i Ardèvol

Vivim una crisi, però ni ha estat la primera, ni serà l’última. La frustració i la desesperança són tan generalitzades i profundes que resulta innocent pensar que van començar amb la crisi econòmica del 2008. Quina és la causa moral d’aquestes crisis? És la postmodernitat una denominació formal de la degradació i ruptura dels vincles humans? Està tocada de mort la democràcia liberal que coneixem?

A dreta i esquerra els discursos estan esgotats. La idea d’Europa com a horitzó de democràcia i benestar es dilueix. L’ideal americà basat en l’èxit del propi esforç ha quedat en entredit.

Aquest relat proposa i aborda la teoria del vincle com el millor diagnòstic integral de la nostra societat. La naturalesa del vincle humà és fruit de la relació personal, el costum, la idea moral compartida, la història, la creença religiosa. Resulta impossible que una societat aconsegueixi el benestar si està regida per la primacia absoluta de l’individu, perquè es divideix i enfronta.

Josep Miró i Ardèvol va néixer a Barcelona, dirigeix l’Institut d’Estudis del Capital Social a la Universitat CEU Abat Oliba. És membre del Consell Pontifici per als Laics, president d’e-Cristians, editor del diari digital ForumLibertas y membre del patronat de la Fundació per al Desenvolupament Humà i Social.

Presentació del nou llibre de Josep Miró i Ardèvol "La Sociedad Desvinculada"

Dia: Dissabte 15 de Març

Hora: 13h.

Lloc: Hotel Catalonia Berna

c/ Roger de Llúria, 60, Barcelona

(cantonada Consell de Cent)

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha