Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Cal estar alerta sobre la nova llei d’ensenyament

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Cal estar alerta sobre la nova llei d’ensenyament, la llei Celaá, que està en tràmit de pròrroga d’esmenes al Congrés dels Diputats. Els pares que creuen en la llibertat d’ensenyament que garanteix el seu dret a educar, i l’escola concertada farien bé en preocupar-se d’aquesta llei perquè si acaba progressant amb l’actual redactat, totes aquestes importants qüestions estaran en risc. A més que no resulta admissible una nova llei educativa que no sigui feta per consens perquè això significa continuar en la desgraciada tradició espanyola que cada canvi de govern comporta una nova llei amb tots els canvis i inestabilitat que aquesta situació comporta. Per tractar a fons aquest tema, el pròxim dia 9 de juny, a les 19h. el president de la Fundació Educatio Servandis, que reuneix a un conjunt important d’escoles de tota Espanya, Juan Carlos Corvera, tractarà sobre la situació i perspectiva de la llei. Et convidem a que participis en aquesta vídeo trobada través d’aquest enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/6304386212?pwd=QUtSaDd4RTUzOUNrTzg4am9XbFdYZz09

ID de reunió: 630 438 6212 – Contrasenya: 592345

També t’informo que el passat dia 25 vam fer una trobada d’e-Cristians en la que vaig tractar del tema “Pandèmia, sentit de la història i responsabilitat cristiana”. Ara gaudir-la en vídeo en en aquest enllaç.

Finalment, voldria recordar-te que fa 10 anys que el Tribunal Constitucional té pendent de resolució el recurs contra la llei de l’avortament. És un escàndol institucional. La Comissió Executiva està treballant en una actuació després de constatar que sembla que ningú recordi, ni li sàpiga greu, el que és una fallida de les garanties constitucionals d’aquest país en relació a una qüestió tan decisiva com la vida.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha