Carta des de l’esperança: Dos punts d’interès

Benvolguts amics/Benvolgudes amigues d’e-Cristians,

Aquesta setmana  desitjo cridar el vostre interès sobre dos punts:

Un és la vídeo trobada d’aquest dimecres a les 19h. per conèixer i tractar la situació de la tramitació de la llei per legalitzar l’eutanàsia que s’està seguint al Congrés dels Diputats; les terribles implicacions que té, més en aquest temps de pandèmia, i també el què estem fent perquè no prosperi. Farà de ponent en Manel Silva que molts coneixeu de la Comissió Executiva d’e-Cristians, advocat de l’estat en excedència i membre emèrit del Consell d’Estat, per tant una veu de gran solvència jurídica i experiència parlamentària doncs també fou Diputat.  Crec que us serà de gran interès i utilitat.

La sessió  està limitada als socis. Si bé algú de vosaltres vol invitar a una persona propera que considera que és adient que conegui e-Cristians, ho podeu fer.

Tots els socis haureu rebut l’enllaç per accedir a la vídeotrobada. Qualsevol dubte podeu contactar amb e-Cristians: secretaria@e-cristians.net o 93.206.08.83.

La segona qüestió és apuntar un altre problema, com és l’intent de la Ministra Celaá de postular una nova llei d’ensenyament de marcat caràcter ideològic que afectaria l’escola diferenciada concertada i els drets dels pares. Un exemple d’aquest procedir poc lleial amb les crides al consens és la publicació de l’ordre ministerial de fa uns dies que evidencia el seu aprofitament de l’Estat d’Alarma i que ha estat refusada per l’escola concertada. Abordarem més a fons aquesta qüestió que ara només apunto perquè veieu que el govern espanyol actua amb profunda deslleialtat perquè alhora que reclama unitat i consens perquè estem en temps de pandèmia, utilitza la menor atenció institucional i política per avançar en la construcció d’un estat ideològic a la seva mida.

Finalment, us detallo el que hem fet a e-Cristians, hem difós i hem actuat des de l’inici de l’estat d’alerta. Amb el teu ajut, i amb el de noves persones que s’incorporin com a socis, encara podem fer més i millor.

Petició a Change: Demana al president del Govern que amb urgència estableixi les mesures necessàries per afrontar mancances en material sanitari i d’altra naturalesa

* Dictamen sobre l’apertura i accés de llocs de culte durant l’epidèmia de la Covid-19

* Petició al Govern d’Espanya: No deixin a la gent gran sense tractament enfront del coronavirus

* Crida a la societat: La tràgica situació de les persones de més edat en el sistema sanitari de Catalunya i la seva versió breu.

* Carta de la plataforma ‘Els 7000’ sol·licitant al Congrés la Suspensió del tràmit de la Llei d’eutanàsia

* Construïm per a un temps nou

* e-Cristians et necessita. Participa!

* Les Cartes Setmanals:

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha