Carta des de l’esperança: Intensa activitat d’e-Cristians

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

L’associació manté un nivell alt d’activitat, com ho constaten els fets. De la setmana passada ençà cal situar la nova iniciativa de la plataforma Els 7000 per frenar la tramitació de la llei de l’eutanàsia que es troba al Parlament. Junt amb les actuacions sobre els diversos partits polítics, s’hi afegeix ara una ofensiva dirigida als degans i presidents del Col·legi d’advocats, metges, sanitaris així com a diverses organitzacions representatives de jubilats i gent gran amb la finalitat d’alertar-los d’aquesta tramitació semiclandestina, de l’escàndol que significa dur-la a terme en l’actual situació, i en caràcter general el perill de comporta la legalització de l’eutanàsia a Espanya. En una segona fase es prepara un gran manifest signat per 100 destacades personalitats. El propòsit és mantenir continuada i alta la pressió per frenar la tramitació i demanar alhora un pla de cures pal·liatives que posi remei a l’endarreriment que en aquest sentit hi ha a Espanya.

També vam dur a terme una trobada virtual dels cercles entorn del tema “Pandèmia, el sentit de la Història i la responsabilitat cristiana” el passat dia 25.

I dues iniciatives més que estan en curs de preparació per fer-les efectives en els pròxims dies. Una, relacionada amb l’escàndol dels 10 anys, tota una dècada, que roman congelat el recurs al Tribunal Constitucional de la urgent llei de l’avortament. Com constatem que ningú més sembla interessar-se pel tema, hem iniciat  aquest nou àmbit d’actuació perquè ens sembla doblement inadmissible pel tema, la vida i el menysteniment dels drets constitucionals.

La segona: el pròxim dia 9 de juny, a les 19h. hi haurà una exposició sobre una altra llei ben preocupant, la de la ministra Celaá sobre l’educació, que també es troba en tràmit al Congrés. Per conèixer amb detall quina és la situació i les perspectives i les accions a dur a terme, comptarem amb la presència de Juan Carlos Corvera, president de la Fundació Educatio Servanda. Reserva’t el dia i l’hora per accedir a aquesta sessió molt important i que preocupa: els drets dels pares, la llibertat d’ensenyament, de l’educació religiosa, de l’escola concertada i de l’ensenyament diferenciat.

I recorda, per continuar creixent i actuant necessitem nous socis. Tu en pots aconseguir un: https://e-cristians.cat/subscriu-te-2/

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha