Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Ja està al carrer la campanya “Fem Concòrdia”

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Ha començat la campanya de cartells “Fem concòrdia”, i a hores d’ara estan estesos per tota la ciutat de Barcelona.  Una acció que es mantindrà al llarg d’una setmana. D’aquesta manera cobrim un objectiu previst i endeguem l’acció pública per fomentar aquesta necessària virtut. Més informació.

IMG_6426

 

Finalment hem hagut d’ajornar l’acte “El Remei és la Concòrdia” que s’havia de celebrar aquest dissabte dia 7, per circumstàncies alienes a la nostra voluntat. Com és lògic i tan aviat com disposem d’una nova data, us la farem saber i us demanarem la vostra activa participació. Ens sap greu suspendre una activitat tan preparada, però les condicions de l’entorn, una festa de timbalers i un concert de pop-rock no feien recomanable donat que afectava la sonoritat en el si de la parròquia.

També he d’informar-vos que estem preparant l’assemblea anual, quina data i ordre del dia decidirà la Comissió  Executiva en la seva reunió del dia 5 d’abril. En data pròxima us arribarà la convocatòria formal amb indicació de la data i l’horari.

Vull cridar-vos a participar una vegada més amb els grups de treball, un relacionat amb la concòrdia i l’altre amb la perspectiva de gènere. Els interessats podreu adreçar-vos a secretaria@e-cristians.net

I per acabar, us suggereixo la lectura del meu últim article a La Vanguardia Digital “No son las mujeres…” perquè penso que inclou unes precisions que poden ser del vostre interès.

Rep una cordial salutació,

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha