Crida internacional: no compreu productes i serveis de Netflix i Disney

Logo Campanya Netflix-Disney_blanc

No compreu productes i serveis a Disney i Netfix fins que deixin de boicotejar la vida i acatin la democràcia. Som centenars de milers, milions. Siguem actius i transformarem la realitat. Comencem ara amb Disney i Netflix, i dues causes tan excel·lents com la defensa de la vida i la democràcia.

Netflix, seguida de Disney, han anunciat que deixaran de rodar pel·lícules a Geòrgia a causa de la nova llei que limita l’avortament. Aquell estat d’EUA és un dels més importants pel volum de negoci cinematogràfic, després de Califòrnia. És una acció clarament antidemocràtica perquè pretenen reprimir la lliure decisió exercida pel Congrés de Geòrgia. És un xantatge econòmic a la voluntat dels ciutadans, constitueix un atac en tota regla a la democràcia. Tots els que considerem que preservar-la és un fi, hem de demostrar a aquelles dues multinacionals el nostre rebuig de manera efectiva, mostrant que posseeix un cost inassumible per a ella. I constitueix una pràctica inacceptable i un perillós precedent per a la democràcia: que les grans multinacionals utilitzin el seu poder econòmic per imposar la seva especial ideologia; la que sigui.

Així mateix és un abús contra els seus treballadors perquè una empresa no és una organització forjada en relació amb unes creences determinades, ni els seus membres s’adscriuen a cap en concret. Usar-les amb un fi ideològic desvirtua totalment la naturalesa empresarial.

Què proposem:

Per això convidem a totes les persones i organitzacions a establir un boicot permanent als serveis i productes de Disney i Netflix en una acció intensa i sostinguda en el temps fins que no revisin la seva posició.

El boicot ha de multiplicar-se amb múltiples iniciatives, que inclouen donar-se de baixa del pagament de les televisions per cable d’aquestes empreses, no consumir sota pagament cap altre producte o servei, siguin pel·lícules, assistència als seus parcs temàtics, i qualsevol altra activitat.

Divulgar les actuacions en aquest sentit, informar de manera continuada sobre la xarxa de negocis de Netflix i Disney són actuacions que formen part de la campanya, que serà imparable si cada persona i organització desenvolupa i difon les seves iniciatives. No Netflix Disney. #NoNetflixDisney

Què pots fer. Comencem ara!

  1. Individualment. Reenvia el missatge a totes les teves adreces de correu, difon-lo en diverses ocasions i en hores diferents en les xarxes socials, les que tinguis, fes missatges i cartes al director de diaris i publicacions. Si tens un bloc, publica la crida en els teus termes. Personalitza els teus missatges. És molt el que pots fer dedicant una mica de temps cada dia.
  2. Digitals. Publiqueu la notícia tal com està formulada, o en termes propis. El que importa és donar-li la màxima difusió. Perfeccioneu l’acció amb la vostra creativitat. Difoneu-la, a la vostra web i xarxes socials.
  3. Entitats. Feu difusió de la iniciativa tal com està formulada, o en termes propis. El que importa és donar-li la màxima difusió. Envieu-la als vostres associats i altres associacions. Perfeccioneu l’acció amb la vostra creativitat. Difoneu-la, a la vostra web i xarxes socials.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha