El feixistòmetre del diari Ara

El diari ARA ha posat en marxa el que qualifica de Feixistòmetre que pretén situar característiques concretes que defineixen actituds feixistes.

Una de les últimes que ha definit és aquesta: “hem de defensar les nostres arrels cristianes”.

Pel diari Ara, pels seus propietaris i la seva directora, defensar les Arrels Cristianes de Catalunya, que per cert és el títol d’un document dels bisbes  catalans de l’any 1985, és ser un feixista.

Escriu a la directora del diari ARA protestant i demanant que s’excusi. Et proposem un redactat. No oblidis posar el teu nom, cognoms i població al final de l’e-mail. Pots canviar el que consideris convenient.

ESCRIU A LA DIRECTORA DEL DIARI ARA.

Si aquest enllaç no et funciona, escriu un e-mail a cartes@ara.cat, copiant aquest text o modificant-lo si així ho desitges o escrivint el que tu vulguis:

Benvolguda Sra.,

Presentar com una de les característiques del feixisme la defensa de les nostres arrels cristianes és una ofensa a tots els catalans que junt amb els nostres bisbes considerem precisament que el poble català es caracteritza per tenir aquestes arrels que són les que expliquen el seu origen i desenvolupament al llarg de la història. Per respecte als seus conciutadans, li demano que rectifiqui de manera visible i que s’excusi per aquest imperdonable comportament.

Atentament,

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha