Escriu al president de la Generalitat perquè no es limitin els drets dels pares a l’educació dels fills i defensant l’escola concertada

El Projecte de Decret oferta educativa i procediment d’admissió de la Direcció General d’Atenció a la família i a la comunitat educativa del Departament d’Educació, que en la seva informació pública ha finalitzat avui, ha rebut nombroses al·legacions per part de pares i mares, professorat i escoles. Més informació.

Et convidem ara a enviar un escrit adreçat al president de la Generalitat, Joaquim Torra (joaquim.torra@parlament.cat), demanant-li que intervingui en aquesta important gestió per evitar que progressi aquest decret que en cas d’aprovar-se, danyaria de forma greu a tota l’escola concertada. Difon aquest missatge entre els teus contactes i a les teves xarxes socials!!!

Et proposem un redactat. Pots modificar el que consideris convenient. No oblidis posar el teu nom i cognoms al final de l’e-mail:

Molt Honorable Senyor, president de la Generalitat,

Li demano que com a màxima autoritat del govern de Catalunya intervingui per evitar que el Departament d’Educació dugui a terme el “Decret oferta educativa i procediment d’admissió de la Direcció General d’Atenció a la família i a la comunitat educativa del Departament d’Educació”. Aquest projecte de normativa en la seva fase d’informació pública ha rebut un volum extraordinari d’al·legacions. Aquesta reacció s’ha produït perquè d’aplicar-se causarà un dany irreparable a l’escola concertada, limitant en uns termes inacceptables els drets dels pares a l’educació dels seus fills, i la viabilitat d’aquest model d’escola tan lligada a la llibertat. Per aquestes raons li demano Molt Honorable Senyor que actuï en bé de Catalunya.

Atentament,

 

 

 

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha