Ha començat el treball pel “Retorn dels batejats” amb la creació de la comunitat a Facebook

Més de 3.000.000 de persones a Catalunya són catòlics no practicants, és a dir batejats que es defineixen com a catòlics a les enquestes, malgrat disposar d’altres respostes, si bé estan allunyats, poc o molt, de l’Església.

logo Catòlic. Però no massa

Catòlics. Però no massa s’adreça per mitjà de Facebook a aquest molt gran col·lectiu amb la intenció d’interessar-lo i motivar-lo per allò que diu que és, a partir de grans qüestions relacionades amb fets d’actualitat.

 

Si entres a Facebook i poses al cercador de la teva pàgina Catòlics. Però no massa accediràs a la pàgina.

 

Cada dia un equip de professionals de la comunicació situa entre 3 i 5 temes, alhora que es comencen a fer arribar a aquella audiència milionària prèviament identificada.

 

Aquest és un esforç considerable i amb un resultat que pot ser transcendent. Volem constituir la comunitat de Catòlics. Però no massa amb 40.000 persones abans de les vacances d’estiu, i arribar a les 100.000 persones en un any i mig.

 

Però necessitem el teu ajut per a aquesta feina tan decisiu. Pots contribuir eficaçment al seu èxit fent algunes de les següents qüestions:

 

  1. Si tens pàgina de Facebook:
  • Fes-te seguidor de Catòlics. Però no massa i difon els seus missatges entre els teus seguidors.
  • Accedeix a la pàgina amb regularitat i fes la teva aportació. Un comentari a un altre missatge, una opció ex novo, sobre la temàtica general, que figura a la pàgina a l’inici i canvia periòdicament, recomanant llibres, pel·lícules, música, exposant una experiència. Cal que la pàgina la freqüentin catòlics, a més de Catòlics. Però no massa, això és decisiu perquè amb els seus comentaris contribueixin a l’orientació. Aquesta és una tasca de gran profit que pots fer regularment des de casa.
  • Si estàs disposat a fer col·laboracions regulars al llarg de la setmana, digue’ns-ho.

 

  1. Si no tens pàgina de Facebook però estàs en altres xarxes, Twitter per exemple, dóna a conèixer la presència a Facebook de Catòlics. Però no massa, perquè part dels teus seguidors tenen també pàgina a aquesta xarxa.
  • Si estàs interessat en obrir una pàgina a aquella xarxa digue’ns-ho també, perquè faríem una sessió de formació de com fer-la i utilitzar-la.

 

  1. A tots, estigueu o no a la xarxa. Ajuda econòmicament. Clica aquí i fes una aportació de 10€. Està a les teves mans i ens cal per mantenir la campanya. I si pots més, doncs també fes-ho. Recolza la gran acció que pot transformar la situació i canviar el retrocés en avanç.

 

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha