Les Parròquies de Montornès posen en marxa la campanya “50 dies amb propòsit”

En aquests 50 dies de Pasqua i amb motiu de poder celebrar plegats el seu goig, les Parròquies de Montornès han posat en marxa una campanya consistent en compartir 50 motius de goig i 50 propòsits. N’hi ha moltíssims més de 50, però a la seva pàgina principal de la web en publicaran un de nou cada dia. El tema està en descobrir el goig que ens dóna la Resurrecció de Jesucrist i portar la nostra fe a la vida concreta, amb propòsits de sentit.

 

Tota vida té un propòsit

Tota vida té un propòsit, i la teva, que té un valor immens, també. Tu ets important. Tu ets únic i irrepetible. Mai ha existit ni existirà ningú com tu. Tu i jo existim per a alguna cosa en aquesta vida. Dit en una paraula: tots tenim un origen, hem sortit de les mans de Déu, que és amor (cf. 1Jn 4,8.16), i tots tenim un final, tornar a aquestes mans amoroses i delicades de Déu. És a dir, la vocació (crida) dels cristians és la vocació a l’amor.

I mentrestant, què?

Doncs cadascú viu la seva vida des de la seva vocació: com a casats o consagrats, també si estàs solter.

Però no només això, Ell no ens ha creat per “anar tirant”, sinó per a coses grans. Per això, vol que siguem sants i ens diu “sigueu sants, perquè jo, el Senyor, el vostre Déu, soc sant” (Lv 19,2). Per tant, també tenim una crida a la santedat.

I això com ho puc concretar?

Ara que estem a Pasqua tenim una gran oportunitat per viure aquesta doble crida a l’amor i a la santedat. I, des de l’Equip de la web, et volem convidar a unir-te a aquesta campanya que anomenem 50 DIES AMB PROPÒSIT.

Important. L’Església és comunitat, per això la Pasqua la viurem en comunitat. No som un “jo” o un “tu”, som un “nosaltres”. Perquè estem tots junts en això. I encara que enguany sembla que haurem de viure aquest temps cadascú a casa seva i amb els seus, realment podem estar molt units espiritualment.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha