Netflix no paga impostos: Demana al President del Govern que corregeixi aquesta anomalia

Els mitjans de comunicació han informat sobre l’escàndol de Netflix perquè senzillament no paga impostos a Espanya.Per ser més concrets, paga l’equivalent a una persona que ingressa 2.000 euros al mes, tot i guanyar milions. És un escàndol per la seva indecència.

Però no només Netflix no paga impostos a Hisenda, sinó que no contribueix amb el 5% dels seus ingressos operatius al finançament del cinema europeu, ni amb el 3% dels seus ingressos bruts a sufragar la TVE.

Netflix només ha pagat en l’últim exercici pressupostari 3.100 €. L’esquema és simple, les seves filials espanyoles, que són dos a falta d’una, van declarar només 539.000 euros d’ingressos, i uns beneficis de poc més de 9.000 euros.

Aquesta situació podria haver-se evitat si el govern espanyol hagués aplicat la directiva vigent a la Unió Europea que permet als estats membres equiparar la situació fiscal d’empreses com Netflix a les de la televisió tradicional, el que implicaria una major aportació econòmica.

e-Cristians ha desplegat una campanya per demanar al president del Govern, Pedro Sánchez, que apliqui la directiva de la Unió Europea que evitaria l’escàndol que empreses com Netflix no paguin impostos. Signa la petició i dona-la a conèixer entre els teus contactes.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha