Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Criteri d’e-Cristians sobre la vaga general del dia 8M i el feminisme de gènere que l’impulsa

Com és del tot lògic el criteri d’e-Cristians no pot ser altre que el de la doctrina de l’Església. El que fem és dur a terme la seva aplicació a casos concrets com és en aquesta ocasió la vaga general del dia 8M. T’adjuntem la Declaració sobre la vaga i el manifest que la justifica que hem fet pública. Si la trobes d’interès, demano la teva col·laboració perquè la difonguis al màxim entre els teus contactes.

També ens sembla important donar-te a conèixer, si és que no has tingut ocasió de llegir-la, l’editorial de ForumLibertas dedicada a la carta que l’Escola Pia de Catalunya ha dirigit al “gènere masculí”. Penso que aquesta carta és una manifestació aguda de confusió i desorientació teològica, pastoral i educativa.

En un altre ordre de coses, ja saps que les nostres dependències estan situades a la parròquia del Pilar que forma part d’una Agrupació Parroquial junt amb la parròquia de Sant Eugeni I, Papa. Aquesta comunitat celebra el Diumenge de Rams a les 11:30h. una acolorida processó que es trasllada de Sant Eugeni I, Papa fins el Pilar. És una de les manifestacions religioses de més interès de Barcelona durant la Setmana Santa i és bo que compti amb el nostre escalf. Et convidem a que hi participis. Molt important: Només cal que ompliu i lliureu la fitxa d’inscripció que trobareu a qualsevol de les dues parròquies abans del dia 23 de març.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha