Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: e-Cristians no fa vacances

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

No en fa ben bé del tot. La seu romandrà tancada al mes d’agost, però al mateix temps es despleguen 2 campanyes a través d’internet, per tant l’activitat es manté a la xarxa.

La primera campanya és la continuació de l’acció desplegada sobre el no consum de productes i serveis de Disney i Netflix a partir d’aquest vídeo:

És important que ajudeu a difondre aquest vídeo perquè a més d’insistir en els termes de l’acció, presenta la possibilitat d’afiliar-se a e-Cristians. Per tant, difondre’l significa ajudar a fer créixer la nostra organització.

També podeu contribuir a fer-la créixer amb la vostra aportació econòmica. En aquest moment per cada euro esmerçat arribem a 50 persones.

 

Segona campanya: pro Uruguai

No us estranyi que despleguem una campanya específica per mitjà de les xarxes socials, concentrada en els ciutadans d’Uruguai. Hi ha dues bones raons per fer-ho. La primera és que tenim prop de 10.000 seguidors en aquell país de 3,5 milions d’habitants. La segona és que el 4 d’agost hi ha un pre-referèndum per intentar evitar que s’apliqui l’anomenada llei trans que té un caràcter molt radical. Per exemple, preveu que els menors puguin hormonar-se per canviar de sexe sense l’autorització dels seus pares. Podeu trobar més detalls en aquesta editorial de ForumLibertas.

La campanya d’e-Cristians pretén arribar a un mínim de 50.000 uruguaians així com a mitjans de comunicació, webs, i organitzacions catòliques d’aquell país. En el seu conjunt el que fa és concretar els perills i la manca de fonament de la llei dirigida als transsexuals que constitueix un precedent insòlit sobretot pel que fa a l’abordatge del problema en els menors, la liquidació de la pàtria potestat i el seu usdefruit per part de l’estat i la coacció ideològica que a través d’aquest s’aplicaria a l’escola i als serveis sanitaris.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha