Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Netflix no paga impostos

En el bell mig de la campanya sobre Netflix que e-Cristians ha endegat amb altres entitats, i que ja ha arribat per mitjà de les diverses xarxes socials a prop de 250.000 persones, ens hem trobat amb dues informacions més que completen el perfil d’aquesta multinacional que practica el xantatge econòmic quan té ocasió. La primera d’aquestes notícies era que Netflix pràcticament no paga res a la hisenda espanyola. A més a més, utilitza la possibilitat legal que existeix, i deriva els seus beneficis a una empresa localitzada a Holanda. Podeu trobar detalls i xifres en aquesta bona editorial de ForumLibertas.

I encara ha esclatat un tercer element d’escàndol amb la morbosa sèrie que difon sobre l’assassinat de les noies d’Alcàsser, un fet pretèrit, però prou recent perquè els seus pares i familiars se’ls hi hagi tornat a obrir la profunda ferida que aquells tràgics fets van provocar. Netflix conrea la morbositat per guanyar clientela.

Contribueix a fer més gran la nostra campanya.

Volem arribar al milió de persones entre Espanya, Argentina i Mèxic, que són els tres més importants mercats en llengua espanyola.

Per cada euro que aportis, aconseguirem  arribar a 1.281 persones. El resultat, per tant, és pràctic i concret.

  • Ajuda’ns fent una donació AQUÍ

  • al compte corrent d’e-Cristians: ES05 0182 1797 3902 0153 7576

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-includes/functions.php on line 3393

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111