Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Som col•laboradors de Déu!

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

En el quadern de pregàries del Cardenal John Henry Newman podeu trobar una d’elles “Confiança en Déu” que diu: “Déu m’ha creat per fer-li un servei concret; m’ha adjudicat alguna obra que no ha encomanat a cap altra persona”.  Cadascú, doncs, té la seva feina a la qual hem estat cridats. Sant Pau en diu: “Nosaltres som col·laboradors de Déu… Ja es veurà què val l’obra de cadascú el dia del judici que la posarà en evidència… Que ningú s’enganyi a si mateix!” (1Co 3, 9-13-18). És necessari que meditem sobre aquesta exigència cristiana i que ho fem en termes concrets.

e-Cristians es fonamenta precisament en aquella mena de treball. I per aquesta raó us cridem a col·laborar en una nova tasca. Us oferim la possibilitat de fer una sessió per aprendre a fer servir Facebook i Twitter  i alguns trucs per fer més rendible la nostra presència en aquestes xarxes. En aquesta ocasió us crido a participar a tots aquells que utilitzeu Facebook i/o Twitter, i també aquells altres que sense tenir-hi accés estaríeu interessats a fer servir aquests instruments de difusió. Si sou un mínim, podríem organitzar una sessió d’aprenentatge. Penseu que podeu fer una important feina formant part de la xarxa d’e-Cristians i difonent els missatges en el benentès que en últim terme és el vostre criteri el que preval. Si esteu interessats a assistir a aquesta sessió, escriviu a secretaria@e-cristians.net.

També us demanem una altra col·laboració. Estem preparant un argumentari bàsic sobre l’eutanàsia en el que hi treballen diversos voluntaris. Seria excel·lent que ens féssiu arribar aquells arguments a favor de l’eutanàsia que us semblen més convincents o que necessiten una millor resposta. Si podem sistematitzar quins són els arguments favorables a l’eutanàsia que fan més forat podrem centrar molt millor el nostre argumentari. Podeu enviar-nos les vostres aportacions a secretaria@e-cristians.net.

I recordeu, entreu a ForumLibertas per tenir una perspectiva cristiana de l’actualitat, a Comunitat per seguir els principals esdeveniments, i també a les novetats en llibres.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com