Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: tornem-hi que no ha estat res o ara sí que has de participar

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Les vacances s’han acabat per a aquells que hem tingut ocasió de fer-les, i la feina recomença. Ja estem clarament instal·lats a la nova seu a la Parròquia de Ntra. Sra. del Pilar (c/ Casanova, 175, Bcn), i el dia 17 d’aquest mes, amb motiu del Consell Pastoral de la unitat parroquial que formen el Pilar i Sant Eugeni Papa, ens presentarem als seus membres. El nostre desig és contribuir en tot el possible a les activitats de la nostra nova casa, com correspon a uns bons hostes.

Hem iniciat contactes amb els nous delegats diocesans, en concret de pastoral social i caritativa i d’anunci i iniciació cristiana, i continuarem amb els altres.

També estem estudiant la possibilitat d’una campanya entorn d’un programa de la televisió municipal de Barcelona (https://beteve.cat/oh-my-goig/) dedicat a “l’educació sexual dels adolescents”. Ens agradaria que ens féssiu arribar la vostra opinió per acabar de prendre una decisió, i si fa el cas per contribuir al seu disseny.

Ja haureu tingut ocasió de veure el nou format i funció de ForumLibertas. Si no és el cas, feu click aquí i ho veureu. Ara persegueix complir una triple missió: la de la comunicació periodística des d’una perspectiva cristiana, la de contribuir a la unitat d’actuació dels catòlics i la construcció de sinergies per mitjà de l’estrenat espai “Comunitat”, i encara un tercer que és reforçar la formació i alhora donar a conèixer aquells llibres, llibreries i editorials que presenten una millor qualitat des del punt de vista cristià a l’apartat “Llibres i formació”. Ens calen persones voluntàries amb bons coneixements de català per ajudar-nos a la traducció de ForumLibertas, donat que el nostre objectiu és oferir-ne una versió catalana que combini la informació específica amb els millors textos de la versió en castellà. Si ens vols ajudar, contacta amb info@forumlibertas.com.

La comissió executiva es reuneix per primera vegada aquest curs el dia 6 de setembre i tindrà com a tema principal anar posant en marxa els diversos programes. Us recordo que els que estan començats o just en el seu inici són els de l’acció en relació als cristians allunyats (Catòlic. Però no massa), l’acció sobre concòrdia, i l’acció sobre la perspectiva de gènere. Seria bo que tots els que teniu interès en algun d’aquests àmbits ens ho féssiu saber. Contacteu amb secretaria@e-cristians.net.  

Ja sabeu que sense acció no hi ha transformació, i que aquesta requereix de tots nosaltres.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com