Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Trasllat i nova seu

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Tal i com us vaig comentar en la meva carta precedent, ens traslladem a la Parròquia de Ntra. Sra. del Pilar (c/ Casanova, 175, 08036-Barcelona), l’horari d’atenció serà el mateix de sempre (de 8h. a 20h). El trasllat l’efectuarem els dies 16 i 17 de juliol, per tant en aquestes dates les secretaria no estarà operativa des del punt de vista presencial i físic. A partir del 18 esperem poder recuperar la normalitat en la feina. El número de telèfon segueix sent el mateix (93.206.08.83),  així com totes les referències d’internet, com és de suposar. Esperem que la major centralitat de la nova seu us faciliti l’accés a la mateixa. També farà possible dur a terme més actes presencials.

Hem començat a rebre els ajuts que us sol·licitàvem per contribuir a les despeses inicialment no previstes del trasllat i la instal·lació. A tots els que hi heu contribuït, moltes gràcies! La vostra generositat fa possible el treball de tots. Encara queda una part de la despesa per cobrir, i en aquest sentit us convidem a fer la vostra aportació per petita que sigui.

Estem preparant una nova i potent iniciativa a la xarxa d’internet amb la voluntat que també tingui traducció en les activitats presencials. Serà un nou espai d’informació, opinió, trobada i acció de totes les entitats que vulguin participar-hi. Aplegant forces, sense minva de les respectives especificitats, podem multiplicar l’efecte de la nostra feina. La setmana vinent us donaré més detalls i us anunciaré la data en que serà accessible aquesta nova iniciativa que forma part del projecte Unitat 2019 que va ser presentat a la nostra última assemblea.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com