Carta setmanal de Josep Miró: Parlem de les eleccions. Us esperem el 25 d’abril!

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

A la reunió de la Comissió Executiva d’aquesta setmana tractarem, i espero que podrem enllestir, una reflexió que ajudi a decidir quina és l’actitud electoral que cadascú d’acord amb la seva consciència ha de prendre en aquestes eleccions, decisió que necessàriament hom ha de confrontar amb els criteris de la doctrina social de l’Església. Aquesta no és un conjunt de teories de les quals en puguem prescindir, sinó que forma part del magisteri i que demana el petit esforç d’aplicar-les a la realitat quotidiana.

L’esforç dels cristians avui com sempre és mantenir la coherència entre la nostra fe i les coses de cada dia, no és fàcil. I en aquest sentit us recomano per aquests dies de Setmana Santa la lectura d’un clàssic del cristianisme: El Señor, de Romano Guardini. De fet, voler viure en cristià porta inexorablement a assumir la necessitat de la Gràcia perquè efectivament és impossible fer-ho amb les pròpies forces. Si llegiu el llibre de Guardini veureu fins a quin punt és profunda l’exigència.

El proper dia 25 d’abril, a les 19:30h. a la Sala Gran de la Parròquia de Nostra Sra. del Pilar (c/ Casanova, 175, Barcelona) farem un acte d’e-Cristians per reflexionar conjuntament sobre les properes eleccions i el seu significat. Us demano que feu tot el possible per venir perquè aquesta reflexió conjunta ens ajudarà eficaçment a tots. El fet cristià té una poderosa dimensió col·lectiva, de comunitat, de comunió que s’ha de fer particularment visible quan es produeixen fets extraordinaris i les eleccions ho són. Et prego que, per a la bona organització de l’acte, confirmis la teva assistència a secretaria@e-cristians.net o al 93.206.08.83. L’entrada és lliure.

Aprofito per informar-vos que endegarem una nova campanya sobre l’eutanàsia. També en parlarem a aquest acte del dia 25.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha