Concert de Corals i entrega de Premis Lluitadors per la Família 2017

El dissabte 18 de març a les 18h. tindrà lloc el Concert de Corals i l’entrega dels Premis Lluitadors per la Família 2017 a la Sala Petita del Palau de la Música Catalana.

Aquest anys les corals que participaran al concert són Arrels de Joventut i el Cor Corelli de l’escola IPSI.

El premi internacional “Lluitadors per la Família 2017″ s’atorgarà a la ministra polonesa Sra. Elzbieta Rafalska, i el premi nacional al Sr. Javier Vidal-Quadras, president del FERT i dirigent de la IFFD (International Federation for Family Development).

El preu de l’entrada és de 10 euros i els beneficis de l’acte es destinaran a Acció Social Montalegre. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del mateix Palau, al telèfon 902.442.882 o a través de la seva web http://www.palaumusica.cat/ca/iii-concert-de-corals-juvenils-i-infantils-de-catalunya_473071.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-includes/functions.php on line 3393

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111