Crítica a la perspectiva de gènere. Desfent la confusió

Adjuntem el text “Crítica a la perspectiva de género. Deshaciendo la confusión” sobre què és i què planteja realment la ideologia de gènere. Amb ell e-Cristians obre l’acció dirigida a promoure el debat social sobre la perspectiva de gènere, la seva naturalesa i les seves conseqüències.

Et demanem que ho estudiïs i li donis la màxima difusió. Pot servir-te també com argumentari per a la teva activitat a les xarxes socials, i qualsevol altre mitjà de difusió. També et serà útil per a tasques de formació en la teva comunitat.

Per a dur a terme aquestes accions tan necessàries, com també la del retorn dels batejats Catòlic. Però no massa, necessitem ser forts. Ajuda’ns:

 

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-includes/functions.php on line 3393

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111