Curs semi-presencial de formació bàsica en Doctrina Social de l’Església

Metodologia: Semi – Presencial (Curs on line + Jornades finals presencials a Sevilla i Madrid)

Durada: 20 hores

Data d’Inici: 3 de Maig de 2019

Data de Fi: 2 de juny de 2019

Cost de la Inscripció: 0 Euros

Idioma: castellà

Continguts: En el Curs bàsic sobre Doctrina Social de l’Església que ofereix l’Associació Cristians en Democràcia i gràcies a l’autorització expressa rebuda per l’Arquebisbat de Plasencia per a la utilització dels materials de la seva Escola de Pastoral, hem estructurat els continguts als quals els alumnes accediran en base a 3 blocs:

  • BLOC I: Introducció a la Doctrina Social de l’Església. Context Històric.
  • BLOC II: Principis permanent de la Doctrina Social de l’Església.
  • BLOC III: Valors fonamentals de la Doctrina Social de l’Església.

Desenvolupament. L’alumne podrà accedir als continguts durant els 30 dies que dura el desenvolupament a l’activitat formativa, podent accedir a la plataforma durant les 24 hores del dia, adaptant així els moments d’estudi a les seves necessitats diàries. Per superar el curs i obtenir el diploma, l’alumne haurà de connectar almenys 15 hores a la plataforma durant els 30 dies i superar els qüestionaris tipus test als quals s’accedirà després de completar l’estudi dels continguts de cada bloc. Durant el mes de JUNY DE 2019, es programaran 2 sessions presencials, que tindran lloc en dia laborable en horari de 18:30 a 20:30 hores, una a Sevilla i una altra a Madrid, on es finalitzarà el curs i es lliuraran els diplomes (aquells que no puguin assistir podran veure la sessió en vídeo posteriorment i rebran còpia digital del seu certificat).

Durant tot el curs comptarem amb 3 docents experts en Doctrina Social de l’Església, D. Jose A. Ramos-Clemente i Pinto, D. Luis Zayas Satústregui i D. Juan Jurado Ballesta que atendran durant els 30 dies de durada del curs les qüestions que, a través de la pròpia plataforma i els fòrums que s’aniran disposant al respecte, els nostres alumnes plantegin.

Inscripcions: https://cristianosendemocracia.com/curso-de-formacion-basica-en-doctrina-social-de-la-iglesia/

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha