marsingular single s-category-documents s-category-informacions s-author-none">

Declaració d’e-Cristians: La polèmica d’una cavalcada de Reis o la instrumentalització política dels infants

La participació en la cavalcada de Reis del districte de Vallecas de Madrid d’una carrossa que en el seu plantejament inicial –perquè l’han anat modificant a mesura que creixia el conflicte- pretenia presentar tres reines, s’ha convertit en un tema polèmic. Aquest era la iniciativa adoptada per Orgullo Vallekano, una organització de l’activisme LGBTI, per promoure la diversitat sexual en el marc de la cavalcada de Reis, és a dir en una celebració dedicada als infants i centrada en una celebració que és alhora tradicional i religiosa. Després, aquest plantejament inicial ha sofert modificacions per fer-lo menys polèmic. Però el principi de la propaganda LGBTI es manté inalterable.

Una vegada més es du a terme una acció que instrumentalitza als infants i condiciona a les famílies, fent servir activitats que tenen un marc de referència ben establert, com la celebració de la festivitat dels Reis Mags inseparable de la narració dels Evangelis, per introduir la promoció de la ideologia de gènere i LGBTI.

Aquest però, no és l’únic fet a lamentar. Ho és encara l’abassegadora pressió per condicionar a famílies i infants sobre quin tipus de joguina han de demanar als Reis, postulant l’obligació que siguin unisex i buscant la supressió de la lliure elecció per part de l’infant i dels pares.

És inacceptable que aquesta mena d’actuacions puguin dur-se a terme i menys encara que tinguin el suport de les administracions públiques i de les empreses. En elles hi ha tot un procediment d’enginyeria social que pretén liquidar l’evidència biològica que hi ha nens i nenes, homes i dones, i que aquesta és la característica fonamental de la condició humana, i també existeix una tradició de molt llarga vigència que emmarca les celebracions que tenen a més una naturalesa religiosa per als creients.

Cal refusar aquesta mena d’actuacions que pretenen formatejar les ments i que són tan o més greus en la mesura que s’adrecen als infants i que pretenen limitar el dret dels pares a l’educació dels seus fills.

També volem constatar que són plantejaments totalment antagònics amb l’antropologia cristiana. Res hi té a veure el respecte i la dignitat de tota persona sigui com sigui aquesta, amb la difusió d’una ideologia específica com és la de gènere i LGBTI.

Vull ser SOCI

Vull fer una APORTACIÓ

Vull ser VOLUNTARI

Vull ser COL·LABORADOR

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha