Demana al president de Ciutadans que el seu grup parlamentari voti en contra a l’eutanàsia

Demana al president de Ciutadans que el seu grup parlamentari voti en contra a l’eutanàsia

Perquè el Congrés dels Diputats doni llum verda a la llei sobre l’eutanàsia que ha iniciat la seva tramitació, cal que Ciutadans s’abstingui, cosa que ha fet a l’inici del tràmit però que no condiciona el seu vot futur. Et demanem que portis a terme aquestes dues accions:

1. Escriu l’e-mail adjunt a Albert Rivera, president de Ciutadans, i demana-li que el seu grup parlamentari voti en contra de l’eutanàsia.

2. Entra en aquest formulari de contacte, posa les teves dades i copia l’assumpte i el text que et suggerim:

  • AssumpteLi demano que el grup parlamentari de Ciutadans voti en contra de l’eutanàsia
  • Text:  Sr. Albert Rivera, president de Ciutadans, és una evidència per les dades dels països en els quals ha estat legalitzada, que l’eutanàsia presenta més problemes que solucions. Entre elles la de la vulneració i abús de la llei que sempre perjudica el més feble i que en un context com l’espanyol encara pot donar lloc a majors abusos. L’eutanàsia és així mateix un factor que redueix i molt les atencions pal·liatives. En aquest sentit, celebrem la iniciativa que el seu partit ha adoptat en aquest tema, però considerem contradictòria l’abstenció davant aquesta llei. Si està per les cures pal·liatives, no poden optar per l’eutanàsia. Li demano que el seu grup parlamentari reconsideri la seva posició en el procés de tramitació, i definitivament voti en contra.