marsingular single s-category-informacions s-author-none">

E-Cristians demana arribar al milió de persones amb la seva campanya #NoNetflixDisney

e-Cristians està reforçant la seva campanya, que demana no consumir productes de Disney i Netflix fins que aquestes companyies rectifiquin la seva postura a favor de l’avortament i la seva ingerència en la política nord-americana pel seu anunci d’abandonar les seves activitats empresarials a l’estat de Geòrgia a causa de les iniciatives pro vida dels membres del Govern del mateix, que han estat elegits democràticament pel poble perquè els representi.

Ara, e-Cristians, demana ajuda per poder arribar amb la seva campanya al milió de persones i desplegar encara amb més èxit la campanya iniciada fa unes setmanes amb el hashtag #NoNetflixDisney.

En la seva nova crida, l’associació recorda que després de la decisió del Congrés d’aprovar una llei que limita l’avortament a Geòrgia, Netflix i Disney van prendre la iniciativa de no gravar en aquest estat nord-americà.

És per això que la iniciativa demana donar-se de baixa dels serveis de les dues companyies fins que aquestes decideixin canviar la seva postura.

#NoNetflixDisney para defender la vida

e-Cristians recorda que amb tan sols un euro la campanya pot arribar a 2.000 persones més i es proposa arribar al milió de receptors d’aquest missatge amb l’ajuda de les persones que vulguin col·laborar en difondre-ho amb la seva aportació.

Les aportacions, tal com s’assenyala al vídeo, poden fer-se contactant amb e-Cristians o directament fent l’aportació al compte corrent ES05 0182 1797 3902 0153 7576.

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha