Escriu a l’alcaldessa de Madrid protestant per la utilització de la cavalcada de Vallecas per difondre la perspectiva de gènere i LGBTI

La participació a la cavalcada de Reis del districte de Vallecas de Madrid d’una carrossa que en el seu plantejament inicial –perquè l’han anat modificant a mesura que creixia el conflicte- pretenia presentar tres reines, s’ha convertit en un tema polèmic. Aquest era la iniciativa adoptada per Orgullo Vallekano, una organització de l’activisme LGBTI, per promoure la diversitat sexual en el marc de la cavalcada de Reis, és a dir en una celebració dedicada als infants i centrada en una celebració que és alhora tradicional i religiosa. Després, aquest plantejament inicial ha sofert modificacions per fer-lo menys polèmic. Però el principi de la propaganda LGBTI es manté inalterable.

Una vegada més es du a terme una acció que instrumentalitza als infants i condiciona a les famílies, fent servir activitats que tenen un marc de referència ben establert, com la celebració de la festivitat dels Reis Mags inseparable de la narració dels Evangelis, per introduir la promoció de la ideologia de gènere i LGBTI. Més informació, aquí.

Escriu a l’alcaldessa de Madrid protestant per la utilització de la cavalcada del districte de Vallecas per difondre una ideologia política específica, la de la perspectiva de gènere i LGBTI. Et proposem un redactat. No oblidis posar el teu nom i cognoms al final de l’e-mail. Pots canviar el que consideris convenient.

ESCRIU A L’ALCALDESSA DE MADRID

Si aquest enllaç no et funciona, escriu un e-mail a alcaldesa@madrid.es, amb aquest text que pots modificar si ho desitges:

Excelentísima señora alcaldesa:

La utilización de la cabalgata de los Reyes Magos en el distrito madrileño de Puente-Vallecas para promover una ideología de parte como es la de la perspectiva de género y LGBTI constituye un abuso por parte del gobierno municipal. Atenta contra la naturaleza de la fiesta que se celebra e instrumentaliza a los niños.

Le pido en consecuencia que actúe para impedir que tal orientación política se lleve a cabo y se mantenga el carácter de siempre de esta popular y tradicional celebración.

Reciba el testimonio de mi consideración,

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha