Escriu al president Puigdemont perquè desqualifiqui l’actuació d’Arran

El massís de Montserrat és el símbol alhora religiós i secular de Catalunya, com també ho és Sant Jordi. En ell, el Monestir i la Verge, la Moreneta, són els dos signes principals. Durant la Guerra Civil la Generalitat va protegir el temple, però la comunitat va haver de fugir i 23 monjos, entre ells el pare prior, foren assassinats. Aquests fets varen fer un dany extraordinari a les files dels seguidors de la Generalitat republicana.

Ara, Arran, el “grup de xoc” post modern i jovenívol de la CUP, no ha tingut una altra idea que, el dia abans de la festa de la Mare de Déu de Montserrat, gravar un vídeo en el camerino de la Verge amb dues, reals o presumptes, lesbianes demostrant la seva passió sexual.

Òbviament és una profanació del significat del lloc i de la imatge fet amb l’única voluntat de provocar, com assenyala la declaració que acompanya la gravació. El resultat és una ofensa deliberada als sentiments religiosos dels catòlics, molt més enllà de l’àmbit català i, és clar, dels catalans, i més enllà també, dels creients. Qui pot compartir aquest maltractament a un símbol de Catalunya?

La CUP manté una estreta aliança amb els partits que fan possible el govern de la Generalitat. Ella confereix la majoria necessària al president Puigdemont.

No és de cap manera admissible el silenci de les nostres institucions, govern i Parlament, davant de manifestacions que no tenen altra finalitat que ofendre al gruix del poble de Catalunya en la seva sensibilitat religiosa i cultural.

Si el president de la Generalitat en nom del govern no desqualifica aquesta forma de procedir, manifestarà la seva identitat amb la provocació perquè són els seus aliats i perquè qui calla atorga.

Escriu al president de la Generalitat (carles.puigdemont@parlament.cat) demanant-li que desqualifiqui aquesta actuació d’Arran i manifesti que aquest tipus d’actituds no poden tenir cabuda a Catalunya.

 

Més informació AQUÍ.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha