marsingular single s-category-alertes s-author-none">

Expressa la teva solidaritat amb el Bisbe de Solsona

L’Ajuntament de Cervera ha declarat persona no grata a Monsenyor Novell per 5 vots d’un total de 13, i també l’amenaça de l’Ajuntament de Solsona.

L’acusen d’haver fet unes manifestacions homofòbiques. És radicalment fals. Ho constata la no consideració per part de la Generalitat de la denúncia feta per l’Observatori sobre l’homofòbia i es fa palés en les pròpies paraules del bisbe que en res es refereixen a aquella condició: “Jo em pregunto si el fenomen creixent de la confusió en l’orientació sexual de força nois adolescents no serà causa que en la cultura occidental, la figura del pare estaria simbòlicament absent, desviada, esvaïda. Fins i tot la virilitat semblaria qüestionada?”.

Escriu al Bisbe de Solsona per expressar-li la teva solidaritat. Et proposem un redactat. No oblidis posar el teu nom i cognoms al final de l’e-mail. Pots canviar el que consideris convenient.

 

ESCRIU AL BISBE DE SOLSONA

 

Si aquest enllaç no et funciona, escriu un e-mail a bisbatsolsona@bisbatsolsona.cat, amb aquest text que pots modificar si ho desitges:

Benvolgut Monsenyor Novell:

Vull manifestar-li la meva solidaritat amb la seva personal i amb la tasca pastoral i evangelitzadora que du a terme, a partir d’un llegat i unes condicions ben difícils.

Rebi el testimoni de la meva consideració,

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha