Instal·lat un nou columbari a l’interior de la Parròquia Sant Eugeni I, Papa per acollir les cendres dels difunts i recuperar la tradició

La Parròquia Sant Eugeni I, Papa situada ubicada al barri Esquerra de l’Eixample de Barcelona compta amb un columbari únic a la ciutat amb l’objectiu de recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat. La inauguració va tenir lloc el diumenge 21 d’octubre.

Situat a la part posterior de l’altar i amb espai per a més de 500 urnes, la seva cèntrica situació facilita les visites dels familiars i d’aquells feligresos que vulguin seguir vinculats a la seva fe cristiana. Els familiar poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un lloc sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per als habitants del barri.

Des de la Santa Seu recorden que les cendres d’un difunt “han de mantenir-se en un lloc sagrat, al cementiri, en una església o en un espai dedicat a aquesta finalitat per l’autoritat eclesiàstica competent”.

 

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha