L’àrea urbana de la ciutat de Barcelona comptarà amb la primera capella d’Adoració Perpètua

El dijous 9 de març s’inaugura a Barcelona una Capella d’Adoració Perpètua al Reial Monestir Santa Isabel (Capella de Santa Teresina, C / Rocabertí, 12), sota el lema “Un cor bategant 24h a Sarrià”. És la primera capella d’aquestes característiques a l’àrea urbana de la ciutat de Barcelona i la tercera de Catalunya (se suma a la del Tibidabo i la de Badalona). Es tracta d’una iniciativa impulsada des del Regnum Christi per membres de diverses realitats eclesials, i persegueix proporcionar un espai de silenci i per trobada personal amb Jesús 24 hores al dia 365 dies a l’any.

Horari de la inauguració: 9 de març, dijous

  • 19:30 Missa
  • 20:30 Processó solemne
  • 21:00 Entronització del Santíssim a la capella de Santa Teresina

Lloc: Reial Monestir Santa Isabel (Capella de Santa Teresina, C / Rocabertí, 12)

 

A Espanya hi ha 50 capelles d’aquesta naturalesa. Al món, més de 3.000. El funcionament es basa en el sistema dels Missioners de la Santíssima Eucaristia, que es dediquen a la promoció, organització i posada en marxa de capelles d’Adoració Perpètua per tot el món. La capella és oberta tots els dia de l’any 24 hores al dia perquè les persones que vulguin puguin en qualsevol moment anar a visitar Jesús, que sempre està acompanyat per algú. Perquè això sigui possible es necessiten 300 voluntaris adoradors. No s’inicia l’Adoració Perpètua fins que s’han compromès les 300 persones necessàries.

 

Som el que contemplem

Els voluntaris viuen aquesta hora davant de Jesús com un temps perquè Déu actuï en el seu cor, el transformi, i l’una més al seu. La capella és com un tros de cel a la terra, on està present Jesús viu. “D’una forma misteriosa, a l’estil de Déu, el Senyor irradia en els nostres cors el seu llum i la seva força, sana i entusiasma, ia través de nosaltres, arriba a totes les persones que trobarem en el nostre camí, fins i tot aquelles que no coneixem”, els escrivia en una carta als adoradors el P. Manuel Aromir, LC, un dels sacerdots de l’equip impulsor d’aquesta capella d’Adoració Perpètua.

 

“La nostra vocació cristiana és contemplativa i evangelitzadora. Estem cridats a donar el que rebem, a transmetre als altres el que contemplem. ‘Som el que contemplem’. Necessitem aquests moments de silenci, d’escolta, d’eixamplar el cor, de purificar-nos, de convertir-nos … Només així podem ser sal de la terra i llum del món; només així aportarem a la nostra família el millor de nosaltres mateixos; només així farem alguna cosa rellevant per millorar la nostra societat i fer-la més cristiana. Si estem a l’escolta, si ens deixem omplir de la seva llum, el Senyor suaument ens anirà suscitant al cor noves formes d’acció evangelitzadora i de caritat “, conclou el P. Aromir.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha