marsingular single s-category-alertes s-category-informacions s-author-none">

Les nostres activitats del 2016 i les tres línies de treball pel 2017

Benvolgut/Benvolguda,

e-Cristians ve desplegant un intens treball en l’espai públic per aportar a la vida col·lectiva una concepció cristiana des de la doctrina social de l’Església.

Un exemple proper en el temps i que segurament recordaràs, és la última campanya de grans cartells al carrer “Jesús neix. Felicitem el Nadal” del passat desembre. La finalitat, fer present una evidència en part oblidada. Un resum molt breu del fet al llarg del 2016 (descarregar resum d’activitats 2016) manifesta el nivell d’iniciatives i activitats.

Per aquest inici d’any, i a més de donar complida resposta al dia a dia, i a les pensions que ens arriben per fer-nos presents en diferents àmbits i problemes, comencem tres línies de treball grans, amb ambició positiva de fer canviar les coses.

Una és la campanya pel “Retorn dels Batejats”. Volem interessar i motivar als catòlics no practicants, el grup més gran de la població. El nostre objectiu és construir una comunitat de 40.000 persones d’aquí al juny com a primer pas. Aquesta via pot transformar en pocs anys la nostra societat, si despleguem els mitjans necessaris.

Sabem del que estem parlant: ForumLibertas, el digital que hem propiciat, supera els 250.000 visitants únics al mes, i el seu Facebook els 109.000 seguidors.

La segona, essencial, és obrir d’una vegada per totes el debat a l’espai públic sobre la perspectiva de gènere, què és realment i quines són les conseqüències. Molta gent està confusa, l’altra no entén el que està succeint. Molts dels que discrepen, callen. Nosaltres farem el pas perquè totes les veus des de la raó i el respecte es produeixin.

La tercera és un nou enfocament de Barris Solidaris, la nostra línia d’acció en el camp de la solidaritat amb el que significa de plantejament nou, i amb objectius ben estratègics.

Però actuar significa comptar amb el recolzament que bàsicament aporten els socis.

La crisi ens ha fet mal, i els seus efectes encara duren. Moltes persones s’han vist en la necessitat de donar-se de baixa pel que fa a la quota, malgrat que es manté el vincle amb elles.

Per aquesta raó els ingressos han disminuït de forma alarmant fins a posar en risc el nostre futur immediat.

e-Cristians es finança de les quotes dels associats, i les donacions. Per això som independents i podem actuar amb llibertat.

Si consideres que el que fem paga la pena, necessitem la teva col·laboració.

SI JA ETS SOCI: Perquè e-Cristians pugui continuar, necessitem que facis un soci. 

SI NO ETS SOCI: Perquè e-Cristians pugui continuar, necessitem que et facis soci.

 El nostre futur depèn de la quota de soci de 10€ al mes.

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha