Salvem l’escola concertada! Envia un e-mail als diputats del Parlament!

Benvolgudes famílies,

Aquest mes de juny, tindrà entrada formal al Parlament una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que, curt i ras, vol eliminar el concert educatiu per a les escoles d’iniciativa social. (http://goo.gl/UFDwhX)

Es tracta d’una iniciativa que eliminaria l’ESCOLA CONCERTADA amb una triple conseqüència:

1)      Pèrdua de llibertats

2)      Eliminació de drets

3)      Increment exponencial de la despesa pública i, en conseqüència, més impostos

La pretensió principal d’aquesta ILP és derogar la LEC, que tant va costar consensuar a Catalunya i és exemple d’estabilitat a l’educació, que tant i tant necessitem, i imposar un model lliberticida, uniformador, amb un igualitarisme mal entès.

Finalment, ens sembla evident que els diferents atacs que ha patit la LEC en els darrers anys són fruit també de voler ideologitzar i polaritzar l’educació, en lloc de fer-la excel·lent, diversa i lliure. Els pares i mares no podem consentir que triar escola sigui un privilegi per als que tenen més diners.

És un atac frontal contra l’escola d’iniciativa social i la llibertat d’educació.

Aquesta ILP reclama que s’acabi amb els concerts ECONÒMICS educatius i que totes les escoles passin a ser públiques.

Fa uns dies, els promotors d’aquesta ILP van lliurar gairebé 95.000 signatures, suficients perquè es consideri la iniciativa al Parlament. Perquè es pugui tramitar com a proposició de llei, cal que la cambra n’accepti l’admissió a tràmit en comissió o en plenari.

Des d’e-Cristians, recolzem la campanya que ha iniciat l’AMPA del col·legi Bell-lloc per enviar un missatge a diputats del Parlament de Catalunya. A continuació detallem les passes.

INSTRUCCIONS PER ENVIAR EL CORREU ELECTRÒNIC:

És important que les seguiu tal i com s’explica.

SOBRETOT, NO REENVIEU.

 

1.- Obrir un correu nou.

 

2.- Enganxar el text següent, amb l’idioma que escolliu (copiar i enganxar, també podeu canviar el que cregueu convenient):

 

 

Català Castellà
Benvolgut diputat/a,com a representant de la ciutadania de Catalunya, voldria fer-li saber la meva opinió, i la de moltes altres famílies, sobre la “ILP de la proposició de llei del sistema educatiu de Catalunya” que està a punt de ser tramitada al Parlament.Entenem que és un greu atac a la llibertat de tots els pares i mares, ja que no ens permet escollir lliurement, tal com es pot fer amb la LEC i l’Estatut. Reduir l’ensenyament a una única opció és, des del nostre punt de vista, molt nociu per a un país amb la nostra tradició pedagògica, diversitat, llibertat i convivència.

Moltes gràcies per la seva atenció.

Estimado diputado/a,como representante de la ciudadanía de Cataluña, querría hacerle saber mi opinión, y la de muchas otras familias, sobre la “ILP de la proposición de ley del sistema educativo de Catalunya” que está a punto de ser tramitada en el Parlament.Creemos que es un grave ataque a la libertad de todos los padres, ya que no nos permite escoger libremente, tal y como se puede hacer con la LEC y el Estatut. Reducir la enseñanza a una única opción es, desde nuestro punto de vista, muy nocivo para un país con nuestra tradición pedagógica, de diversidad, libertad y convivencia.

Muchas gracias por su atención.

 

3.- Al camp de còpia oculta (CCO) copiar i enganxar les adreces dels destinataris que us adjuntem (pertanyen a tots els partits polítics i, sobretot, als membres de la comissió d’educació del Parlament):

nuria.gispert@parlament.catlluism.corominas@parlament.catpere.navarro@parlament.catpere.calbo@parlament.catjosep.rull@parlament.catRamona.barrufet@parlament.catXavier.cima@parlament.cat,Antoni.balasch@parlament.catroger.montanola@parlament.catjordi.ciuraneta@parlament.catMvictoria.forns@parlament.catMarta.pascal@parlament.catAnna.sole@parlament.catmarta.vilalta@parlament.cat,Agnes.russinol@parlament.catanna.simo@parlament.catmariajose.garcia@parlament.catjuan.milian@parlament.catFernando.sanchez@parlament.catcarlos.carrizosa@parlament.cat,  xavier.sabate@parlament.cat,rocio.martinezsampere@parlament.cat,

4.- Enviar el correu.

Per a la vostra informació, us detallem a continuació a qui corresponen les adreces dels destinataris:

Finalment, us engresquem a que animeu a pares, mares i joves amb la mateixa sensibilitat de totes les escoles de Catalunya a que enviïn el mateix correu electrònic als diputats i diputades indicats. És important enviar-ho amb caràcter IMMEDIAT.

Atentament,

e-Cristians

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha