Vetlla eucarística diocesana del Corpus

Arriba la vetlla eucarística davant el Santíssim Sagrament. El cardenal Joan Josep Omella ha convocat aquesta vetlla amb motiu de la propera solemnitat del Corpus Christi. Una solemnitat que celebrarà tota l’Església el diumenge 23 de juny. Preveres, religiosos i laics de parròquies; moviments i associacions; especialment els joves, estan convidats a la vetlla eucarística a la basílica de la Sagrada Família el dissabte 22 de juny de 20 a 22h.

Les capelles d’adoració perpètua

Aquesta Vetlla eucarística està organitzada juntament amb les capelles d’adoració perpètua i nocturna de la diòcesi. L’obertura de capelles d’Adoració perpètua és un signe meravellós de la necessitat d’adoració que està sorgint en el cor de molts cristians. En la nostra arxidiòcesi ja són quatre, que es sumen a les capelles d’adoració nocturna. Des de fa anys es reuneixen fidelment per adorar el Senyor mentre el món dorm. Alhora són moltes les parròquies que una vegada a la setmana ofereixen estones d’adoració i amb molta gent jove que es reuneix per pregar davant el Santíssim Sagrament en diverses realitats de la diòcesi.

Vine a la Sagrada Família

La Vetlla eucarística diocesana del Corpus a la basílica de la Sagrada Famíliaconsistirà en el res de vespres. Una estona de silenci amb cants i testimonis, la benedicció i el trasllat del Santíssim Sagrament a la cripta, on diversos torns d’adoradors acompanyaran el Senyor tota la nit.

Units a Jesucrist i amb un sol cor, li demanarem que ens faci “forts en la fe, joiosos en l’esperança i plens de caritat” especialment pels pobres i necessitats de la nostra arxidiòcesi.

 

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-includes/functions.php on line 3393

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ecristians/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111