Carta d’E-Cristians al CAC: no és neutral donar per sentat que existeixen models familiars gais

Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) Sr. Francesc Codina i Castillo, -President- C/ Entença, 321 08029 Barcelona Distingit senyor, Hem rebut la Decisió 5/04 signada per la vice-presidenta del CAC, Sra. Victòria Camps i Cervera. Amb relació a la mateixa, volem fer eminent que els fonaments de desestimació posen de relleu l’existència d’uns pre-judicis que considerem són incompatibles amb la neutralitat que ha de caracteritzar un organisme com el que vostè tant dignament presi…Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)
Sr. Francesc Codina i Castillo, -President-
C/ Entença, 321
08029 Barcelona

Distingit senyor,

Hem rebut la Decisió 5/04 signada per la vice-presidenta del CAC, Sra. Victòria Camps i Cervera.

Amb relació a la mateixa, volem fer eminent que els fonaments de desestimació posen de relleu l’existència d’uns pre-judicis que considerem són incompatibles amb la neutralitat que ha de caracteritzar un organisme com el que vostè tant dignament presideix. Concretament:

1r. Es dona per sentat que existeixen nous models familiars que incorporen els homosexuals. És del tot evident que al marc jurídic espanyol, d’altra banda comú a la majoria dels països d’Espanya, la família només es considera generada per la relació base d’un home i d’una dona.

2n. Desvinculació de la representativitat social en el sentit de considerar que la presentació d’un programa homogèniament favorable a les tesis de l’homosexualitat política sobre la família, la d’un altre programa on es van manifestar posicions favorables i contràries a aquesta mateixa posició, constitueix una presentació equilibrada del tema, quan en realitat el que es fa és donar a entendre que una majoria social s’expressa en el sentit de les tesis de l’homosexualitat política.

Per les raons exposades, li demanem sigui considerada la Decisió 5/04.

Rebi el testimoni de la meva sincera consideració.

Ben cordialment,

Josep Miró i Ardèvol, president Associació E-Cristians

Barcelona, 13 d’abril de 2004

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha