Acords de l’assemblea d’entitats del Pacte per la Vida i la Dignitat

Acte de pares i mares en el qual es signarà una declaració de voluntats en el sentit de que si arribessin a faltar ells, l’adopció dels seus fills només pogués ser duta a terme per un matrimoni format per home i dona. Es convoca a totes les entitats a promoure la presència de pares i mares el dia 16 d’octubre de 2004, a les 11:30 hores a la Rambla Catalunya, entre Roselló i Provença. Coordinen l’activitat els Srs.: – Francisco Pintado. Telf.: 657.38.11.69. E-mail: fpintado@mitanni.es – J…

  1. Acte de pares i mares en el qual es signarà una declaració de voluntats en el sentit de que si arribessin a faltar ells, l’adopció dels seus fills només pogués ser duta a terme per un matrimoni format per home i dona. Es convoca a totes les entitats a promoure la presència de pares i mares el dia 16 d’octubre de 2004, a les 11:30 hores a la Rambla Catalunya, entre Roselló i Provença. Coordinen l’activitat els Srs.:
    Francisco Pintado. Telf.: 657.38.11.69. E-mail: fpintado@mitanni.es
    Juan Lorenzo Peñalva. Telf.: 93.414.69.83.
  2. S’acorda participar en la campanya de signatures per la classe de religió en els termes que s’adjunten. Les signatures es poden enviar a l’adreça que s’indica al mateix full.
  3. S’acorda promoure a escala catalana la recollida de signatures que promou la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) dirigida a garantir que el matrimoni és la institució que es configura entre un home i una dona. Perquè la ILP tingui efectes legals i pugui ser tramitada al Congrés dels Diputats, cal recollir un mínim de mig milió de signatures a tot l’estat.
  4. Es comença el debat i es continuarà en la propera sessió sobre:
    a) elaboració d’un manifest signat per 50 ó 100 personalitats.
    b) L’edició d’un fulletó en format diari en defensa del matrimoni i el dret dels nens a tenir pare i mare amb una edició de 50.000 ó 100.000 exemplars.
  5. Es debatrà a la propera sessió la conveniència de fer arribar propostes en relació a la identitat del català relacionada amb el fet cristià a la web del Parlament de Catalunya.

Text per a la recollida de signatures per a la classe de religió:

Excm. Sr. JOSÉ LUIS RODRÍGUEZ ZAPATERO
President del Govern

CAMPANYA NACIONAL DE RECOLLIDA DE SIGNATURES A FAVOR DE QUE L’ASSIGNATURA DE RELIGIÓ I LA SEVA ALTERNATIVA SIGUIN AVALUABLES

Els signants del present manifest exigim del Govern que vostè presideix el respecte al lliure exercici dels nostres drets i llibertats constitucionals, i en concret:

  1. Que respecti el dret constitucional preferent i exclusiu dels pares a que els seus fills rebin la formació religiosa i moral que estigui d’acord amb les seves pròpies conviccions (art. 27.3 Constitució), pronunciant-se el 80% de les famílies a favor de que s’imparteixi l’assignatura de Religió Catòlica als centres escolars, per la qual cosa resultaria antidemocràtic menystenir la voluntat majoritària de les famílies espanyoles.
  2. Reconegui que l’assignatura de Religió i la seva alternativa siguin avaluables poden optar per l’una o l’altra, garantint la seva equiparació amb les demés matèries que conformen el curs escolar, evitant tot tipus de discriminació.
  3. Promogui l’educació en valors dels alumnes a l’escola, en la forma que exigeixen la majoria de les famílies espanyoles, a través de l’ensenyament de la classe de Religió Catòlica o de la seva alternativa.

Confiem en que el Govern que vostè presideix sigui sensible a aquesta petició que aquí recollim i que compti amb un ampli recolzament de pares i educadors.

Nom i 2 cognoms
NIF
Ciutat
Signatura
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Pacte per la Vida i la Dignitat

Recollida centralitzada de signatures:

Associació E-Cristians
C/ Monestir, 10
08034 Barcelona

En un futur proper es lliuraran els texts necessaris per a dur a terme la campanya de la iniciativa legislativa popular.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha