E-Cristians entitat fedatària de la Iniciativa Legislativa Popular ILP promoguda pel Foro de la Familia

E-Cristians actuarà com a entitat fedatària per a la recollida de signaturas de la ILP en defensa de la familia que fa setmanes i per iniciativa del Foro de la Familia promouen multitud de persones i entitats. Ser entitat fedatària significa l’existència d’un fedatari coordinador responsable davant els organitzadors de la campanya amb capacitat per nomenar fedataris.

El fedatari coordinador és en Joan López Masoliver secretari d’expansió d’E-Cristians, el seu mail és: joanlm@institutqualitas.es

També es pot relligar amb ell a través dels e-mails i telèfons d’enllaç d’E-Cristians, mail: secretaria@e-cristians.net, i telèfon: 932521426.

Per tot l’exposat ES DEMANA als membres i simpatitzants d’E-Cristians:

  1. Aquelles persones d’E-Cristians que encara no siguin fedataris és necessari que es posin en contacte amb en Joan López Masoliver directament o a través de la secretària d’E-Cristians.

    Ser fedatari vol dir tenir capacitat de recollir un mínim de 25 signatures cosa que està a l’abast de tothom.

  2. Es prega als membre i simpatitzants que siguin fedataris d’entrar en contacte amb en Joan López Masoliver per millorar la coordinació de la recollida de signaturas per sectors i territoris.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha