Moltes gràcies, entre tots plegats hem fet una bona Assemblea!

Ens hem reunit a la nostra Assemblea prop d’un centenar de persones, de fet vam exhaurir amb precisió mil·limètrica l’aforament de la sala del Palau Macaya, i a sobre vam complir l’horari sense excessives presses i bona participació.

Aquesta és l’Assemblea de l’Impuls Cristià, que vam presentar i debatre, i que ha de ser l’eix de les nostres actuacions. Si el seguim i contribuïm a que altres persones el coneguin i s’hi apliquin, canviarem les coses a millor. Tot està a les vostres mans.

En realitat la nostra societat, les persones concretes estan ansioses per rebre respostes que aportin esperances creïbles d’un futur més humà i feliç. Nosaltres, podem contribuir a donar testimoni i solidesa a aquesta esperança. Hi ha tantes coses que van malament en l’àmbit col·lectiu, i una pobresa tan gran en les respostes, que nosaltres podem ser una llum i un ferment.

Sovint ens oblidem de dos fets. El primer, qué cops eren els cristians a l’inici, a la Pentecosta, com de poca cosa eren en quan als seus recursos i oficis, i com varen arribar a ser majoria a l’Imperi Romà, des de la perifèria; tants i a tota arreu que el poder no va tenir altre remei que donar-los carta de naturalesa. I no va ser fàcil. Ho sabem. El segon fet l’apunta Sant Agustí: el gran miracle dels cristianisme és que va créixer sense miracles. Volia dir sense fets espectaculars.

Al cantó dels nostres predecessors som molt rics en recursos i persones. La qüestió és què fem amb ells. Per això la qüestió que ens planteja Jesús hauria d’estar gravada a la nostra ment i el nostre cor:

“Perquè allí on estigui el teu tresor estarà també el teu cor”

On tens el teu tresor?

El col·loqui de l’Arquebisbe Juan Josep Omella amb els presents va ser una cloenda excepcional. Li estem agraïts, i ens sentim contents perquè ens hagi acompanyat ja en la primera Assemblea que celebrem sota el seu pontificat. La seva presència i paraula propera i animosa ens dóna força interior.

En aquesta ocasió i per una limitació de les normes internes del Palau Macaya no vam poder posar una guardiola perquè féssiu la vostra aportació per contribuir a les despeses de l’Assemblea.

Per aquesta raó us demanem ara la vostra col·laboració.

Fes una petita aportació. Dóna 5€ o el que puguis.

Pots fer-ho:

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha