Iniciem la campanya sobre el Títol I de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya

És necessari que fem sentir les raons per les quals discrepem del Títol I de l’Estatut i en conseqüència ens hi oposem. Com ha declarat l’Arquebisbe de Barcelona, Monsenyor Martínez Sistach, “hi ha molts grups de persones i de cristians que constituïm un nombre important de la societat catalana, que mereix un reconeixement i que no ens trobem satisfets” amb el Títol I de l’Estatut perquè no reconeix la llibertat religiosa ni recull les aspiracions dels catòlics, a diferència …

És necessari que fem sentir les raons per les quals discrepem del Títol I de l’Estatut i en conseqüència ens hi oposem. Com ha declarat l’Arquebisbe de Barcelona, Monsenyor Martínez Sistach, “hi ha molts grups de persones i de cristians que constituïm un nombre important de la societat catalana, que mereix un reconeixement i que no ens trobem satisfets” amb el Títol I de l’Estatut perquè no reconeix la llibertat religiosa ni recull les aspiracions dels catòlics, a diferència del que sí succeeix en la Constitució Espanyola i el projecte de Constitució Europea. Per tirar endavant la campanya necessitem la teva col·laboració. Necessitem:

  1. Organitzar presentacions per a explicar les raons de les nostres crítiques. N’hi ha previstes de moment a St. Cugat i a Girona, i cal estendre-les arreu de Catalunya. Poden ser de petit format, amb 10 o 20 persones, i evidentment poden ser, com les previstes, molt més grans, 100 o 200 persones o més. Tot és útil.
  2. Els documents amb raons per a no votar a favor de l’Estatut els teniu penjats a la web. N’hi ha 3, un del Pacte per la Vida i la Dignitat i dos d’E-Cristians. Utilitzeu el que més us convingui. Us demanem que com a mínim feu 10 còpies en paper del que hàgiu escollit i les distribuïu en mà. Com més còpies distribuïu millor. Si cadascú duu a terme aquesta acció, només amb aquesta feina arribarem a 70.000 persones.
  3. Escriviu cartes al director, inspireu-vos en els arguments dels documents penjats. Tingueu present que perquè la carta tingui èxit ha de ser breu, ha de tenir una argumentació ben feta. Els diaris acostumen a donar preferència a les cartes que fan referència a altres cartes publicades.
  4. Promogueu reunions per a explicar els arguments a amics, familiars, veïns.
  5. Distribuïu alguns dels documents esmentats a les vostres parròquies i centres.

Més endavant disposarem de material imprès.

No dubteu en fer-nos arribar aquelles objeccions que us facin i que no veieu clara la forma de contestar.

Per a més informació: 93.252.14.26 o info@e-cristians.net; secretaria@e-cristians.net

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha