Nota d’UDC sobre Comissió educació Congrés Diputats

Us fem arribar aquesta notícia que han publicat a la pàgina web d’Unió, www.unio.cat i que és segur que us interessarà. Es important que els partits es comencin a pronunciar de forma específica en aquestes qüestions i cal recolzar-ho Nota de la Comissió Permanent d’Unió21/06/2006 Davant el debat i votació en el dia d’avui en la Comissió d’Educació i Ciència del Congrés dels Diputats, de la Proposició No de Llei presentada pel Grup Parlamentari Socialista

Us fem arribar aquesta notícia que han publicat a la pàgina web d’Unió, www.unio.cat i que és segur que us interessarà.
Es important que els partits es comencin a pronunciar de forma específica en aquestes qüestions i cal recolzar-ho

Nota de la Comissió Permanent d’Unió
21/06/2006

Davant el debat i votació en el dia d’avui en la Comissió d’Educació i Ciència del Congrés dels Diputats, de la Proposició No de Llei presentada pel Grup Parlamentari Socialista “sobre el establecimiento de medidas para el reconocimiento de la diversidad afectivo-sexual en el sistema educativo y contra la homofobia”, la Comissió Permanent d’Unió Democràtica de Catalunya:

1.- Rebutja les agressions, els insults, la burla, la humiliació i les injúries als i les joves per la seva orientació sexual, així com qualsevol altra manifestació d’homofòbia. No obstant,

2.- Manifesta la seva sorpresa perquè en les actuals circumstàncies la prioritat del Partit Socialista en relació amb el sistema educatiu espanyol i el desenvolupament de la Llei Orgànica de l’Educació sigui el coneixement i valoració de la diversitat afectiva- sexual en la infància i la joventut.

3.- Entén que la Proposició No de Llei, presentada pel Grup Parlamentari Socialista la setmana següent a l’entrada en vigor de la L.O.E., no es correspon, ni en la forma ni en el contingut, amb l’oferta de consens en el desenvolupament de la Llei Orgànica de l’Educació realitzada reiteradament pel Grup Parlamentari Socialista i pel Govern. I especialment per la nova Ministra d’Educació.

4.- Afirma que és a la família a la qual incumbeix el protagonisme i la responsabilitat fonamental, en el marc d’una formació integral de la persona, en la informació i educació sexual dels seus fills. Informació i educació que ha de ser adequada a la seva maduresa i al desenvolupament de la seva personalitat.

5.- Reafirma, així mateix, el valor i significat institucional del matrimoni com unió estable i compromesa d’una dona i un home, basada en la seva complementarietat. Així com dóna suport a l’atribució d’efectes a les unions homosexuals a través d’altres institucions jurídiques.

Por tot això manifesta la seva satisfacció pel vot negatiu que el Grup Parlamentari Català de Convergència i Unió, sota la presidència de Josep A. Duran i Lleida, ha formulat a la citada Proposició No de Llei.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha