El Foro Català de la Família posa a la nostra disposició el model d’objecció de consciència per a l’assignatura Educació per a la Ciutadania

A partir del curs escolar 2007-2008 començarà a impartir-se el conjunt d’assignatures d’Educació per a la Ciutadania. Iniciat ja el termini de reserves de places escolars per a aquest curs, els pares estem en el moment d’iniciar la presentació de les nostres objeccions a aquesta nociva forma d’adoctrinament ideològic i moral sobre la consciència dels nostres fills. El Fòrum recomana que tots els pares amb fills en edat escolar presentem l’objecció ara, amb independència de quan correspongui als nostres fills cursar aquesta assignatura, perquè així el moviment d’objecció tingui més força social.

Us remetem adjunt el MODEL D’OBJECCIÓ DE CONSCIÈNCIA (CLIKAR AQUÍ PER ADESCARREGAR)) que els pares hem de presentar per duplicat en el centre escolar dels nostres fills, quedant-nos amb una còpia segellada. Us recordem que heu de presentar un imprès per cada fill, i que l’objecció, com dret individual, pot ser exercida per separat pel pare i per la mare; és a dir, que podeu presentar dues objeccions per fill.

És important que ens informeu de les objeccions realitzades a través del formulari de la pàgina web www.objectamos.com, del correu objecion@forofamilia.org, o del telèfon-fax 914 132 957, de cara a anar nodrint un “comptador d’objeccions” el creixement de les quals es farà públic en la citada web, i s’anirà reflectint en els mitjans de comunicació. Així mateix us recordem que el Fòrum, a través de l’Observatori per a l’Objecció de Consciència, creat de forma específica per a aquesta campanya, ofereix assessorament jurídic gratuït a tots els pares que així ho demandin.

Qualsevol informació sobre el tema la podeu obtenir visitant la citada Web, a través del correu electrònic objecion@forofamilia.org, o cridant al telèfon 914 132 957

El suport i la participació en aquesta campanya són d’una importància cabdal. El que està en joc és que l’escola es converteixi en un lloc per a transmetre la peculiar visió de la sexualitat, el matrimoni i la persona dels sectors més radicals de la societat espanyola, obviant així el dret dels pares a decidir conforme a quins criteris morals i religiosos s’educa als seus fills.

Molt ànim i moltes gràcies, com sempre, pel vostre compromís.

FORO CATALÀ DE LA FAMÍLIA

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha